Til startsiden Udskriv side

Stenstrup Antenneforening tilbyder i samarbejde med Stofa bredbånd og telefoni til foreningens medlemmer:

Internet:

Internet/Bredbånd kan leveres i flere hastigheder og priser lige fra en 20/3 Mbit til den lynhurtige 300/40 Mbit.

For yderligere oplysning og bestilling klik her:

Hastighedstest:

Her kan hastigheden på StofaNet måles, så man kan se, om man får den hastighed, man betaler for:

Se her:

Ip telefoni / Telefon over Internettet

Telefoni fra Stofa er et billigt alternativ til din fastnettelefon. Der kan vælges mellem to typer abonnementer:
Telefoni til Fast pris til kr. 50 om måneden og Telefoni Forbrug, hvor der betales for det, du bruger.

For yderligere oplysning og bestilling, klik her:

Vigtigt!: Hvis man har eller skal have et kaldeapparat fra hjemmeplejen, kan Stofa telefoni ikke anvendes!

Spar penge og bestil bredbånd og telefoni som samlet pakke via Stofas E-shop

Stenstrup Antenneforening | Teglbakken 39 | 5771 Stenstrup | Tlf.: 6226 2325 | E-mail: