Til startsiden Udskriv side

Hvad er digitalt-tv?

Digital kvalitet gør store tv-oplevelser endnu større

Digital-tv er fremtidens tv og sikrer, at du får det bedste ud af dit fjernsyn: Masser af god underholdning med billeder og lyd i topkvalitet - og mulighed for at se film i absolut bedste kvalitet, High Definition.

Fri digital-tv

Nu tilbyder Stofa fri digital-tv. Det betyder, at du kan få digital kvalitet i alle husets rum uden, at skulle købe en boks eller et kort.

Hvordan?

• Du skal være medlem af Stenstrup Antenneforening der samarbejder med Stofa om at tilbyde fri digital-tv.
  • Du skal have et tv med indbygget digitalmodtager (DVB-C) eller Zaptor-boks uden kort.
  • For at finde de nye digitale kanaler skal du foretage en ny kanalsøgning.

Få mere ud af dit tv!
Du kan også købe en kortlæser (CA-modul) eller en Zaptor-boks.

Hvad er en kortlæser (CA-modul)?
En kortlæser (CA-modul) og Zaptor-kort giver dig:

• Digital kvalitet på alle kanaler
  • Mulighed for at vælge ekstra TvPakker som f.eks. TV1000, Canal + og mange flere.

Tv-krav: Dit tv skal have en indbygget digital modtager (DVB-C) og MPEG4.

--» Bestil CA-modul

Hvad er en Zaptor-boks?

En Zaptor-boks og Zaptor-kort: giver dig en række ekstra fordele udover digital kvalitet på alle kanaler og mulighed for at til vælge ekstra TvPakker.

Fordele med Zaptor.

• Mulighed for at leje over 500 film fra sofaen med fjernbetjeningen - vi har de nyeste premierefilm på hylderne
  • Tv-guide der går 7 dage frem og giver det perfekte overblik
  • Mulighed for at spole, starte forfra og sætte direkte programmer på pause, så du kan få det hele med, selvom du kommer for sent til dit yndlingsprogram, hvis du abonnere på en digital TvPakke eller FilmPakke
  • Mulighed for fri film ved at tegne abonnement på en af Zaptors populære FilmPakker.

--» Bestil Zaptor

StartForfra

Spol, pause eller ryk tilbage til start i direkte programmer. Få StartForfra når du bestiller en PlusPakke en TvPakke eller FilmPakke via Zaptor.

--» Mere om StartForfra

Digitale TvPakker

Med Zaptor eller CA-modul kan du abonnere på en eller flere TvPakker. Stofas digitale udbud af kanaler som giver dig masser af topfilm, serier, sport , drengerøvssjov og meget mere.

--» Mere om TvPakker

Stenstrup Antenneforening | Teglbakken 39 | 5771 Stenstrup | Tlf.: 6226 2325 | E-mail: